Wednesday 21 November 2012

GPS Tracker αυτοκινήτου



Καλώς ήρθατε στην Autoleaders

Η Autoleaders είναι μια σύγχρονη εταιρία, η οποία αντιπροσωπεύει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής στον κόσμο σε συστήματα τηλεματικής-GPS Tracker. Προσφέρουμε oλοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης στόλου οχημάτων και εταιρικών κινητών τηλεφώνων στους πελάτες μας με συσκευές και εφαρμογές εντοπισμού προηγμένης τεχνολογίας.
Δωρεάν δοκιμή για 1 μήνα !! Δοκιμάστε τις υπηρεσίες η τα προιόντα μας, για ένα μήνα χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση.


Οι εφαρμογές μας

Οι web εφαρμογές μας είναι τρείς.Η πρώτη εφαρμογή είναι η Sat 1000 και αφορά τις συσκευές GPS Tracker αυτοκινήτου, η δεύτερη Εφαρμογή είναι η Sat 2000 όπου μέσα από αυτή μπορείτε να παρακολουθείτε το κινητό τηλέφωνο Leo 788 σε 24ωρη βάση και η Τρίτη εφαρμογή είναι η Sat 3000  για τούς χρήστες που έχουν κατεβάσει στο κινητό τους την εφαρμογή "Auto Leaders Mobile Τracking Pro " όπου μέσω αυτής μπορούν να τα παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο σε 24ωρη βάση.. Όλες οι εφαρμογές μας είναι απλές, ασφαλής με όμορφα γραφικά που τις καθιστούν λειτουργικές ακόμη και στους αρχάριους χρήστες.

Μέσω των εφαρμογών θα έχετε τον αυτόματο προσδιορισμό του στίγματος, την καταγραφή της πορείας καθώς επίσης και όλο το ιστορικό των διαδρομών με επιλογή ημερομηνίας & ώρας. Διαχειριστείτε  μέσω του Internet σε 24ωρη βάση από το γραφείο σας τα αυτοκίνητα σας τα εταιρικά σας κινητά τηλέφωνα, τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τους ηλικιωμένους γονείς και τα παιδιά σας με ασφάλεια και εχεμύθεια.

Δείτε ορισμένες φωτογραφίες από τις 3 εφαρμογές μας





GPS Aυτοκινήτου 900C

H συσκευή αυτή είναι ένα προηγμένο τεχνολογικά προϊόν η οποία λειτουργεί με δίκτυα GSM, GPRS λαμβάνοντας σήμα από 20 δορυφόρους και σας ενημερώνει διαρκώς για την θέση του οχήματος με ακρίβεια μόλις 10 μέτρων.

Μέσω της εφαρμογής Sat 1000 μπορείτε να παρακολουθείτε συνεχώς από τον υπολογιστή σας, σε 24ωρη βάση και σε πραγματικό χρόνο που βρίσκετε το όχημα σας, θα έχετε τον αυτόματο προσδιορισμό της θέσης του οχήματος, την καταγραφή της πορείας του, την αποθήκευση των διαδρομών του, την κατανάλωση των καυσίμων καθώς επίσης και όλο ιστορικό διαδρομών που έκανε με επιλογή ημερομηνίας και ώρας.

Ορίσετε εσείς τα γεωγραφικά όρια καθώς και το όριο ταχύτητας που εσείς επιτρέπετε να κινείται το αυτοκίνητό σας. Ένας ηχητικός συναγερμός και μία οπτική ένδειξη στην οθόνη του υπολογιστή σας προειδοποιεί αμέσως όταν το όχημα τα υπερβεί.

Με μία τηλεφωνική κλήση στην συσκευή μπορείτε να ακούσετε τι γίνεται μέσα στον χώρο του αυτοκινήτου χωρίς να σας αντιληφθεί κανείς.

Θα εντοπίζετε άμεσα το αυτοκίνητο σας, την μηχανή και το σκάφος σας από ενδεχόμενη κλοπή ενώ θα έχετε την δυνατότητα να το σταματήσετε στέλνοντας απλά ένα SMS ή μία εντολή από τον υπολογιστή σας.

Μπορείτε να το παρακολουθείτε διαρκώς μέσω του διαδικτύου ή να μάθετε το στίγμα του με ένα απλό μήνυμα SMS
Η συσκευή αυτή λειτουργεί και σαν ταχογράφος οπότε μπορείτε να ελέγχετε την ταχύτητα του αυτοκινήτου με μόνιμη καταγραφή όλο το 24ωρο.
Θα γνωρίζετε πάντα πού βρίσκεται το αυτοκίνητο σας, πού πήγε, πότε και για πόσο χρονικό διάστημα σταμάτησε καθώς και όλο το ιστορικό των διαδρομών που έκανε τούς τελευταίους μήνες.
Όλες οι αναφορές και τα στατιστικά θα τα έχετε σε αρχεία KML και Excel.

Τεχνικά χαρακτηριστικά 900C


• Λειτουργία μέσω SMS και GPRS
• Ακρίβεια θέσης οχήματος μόλις 10 μέτρα
• Ρύθμιση χρόνου αναφοράς στίγματος
• Αποθήκευση μέχρι και 260,000 στίγματα
• Ενσωματωμένος sensor για εξοικονόμηση ενέργειας
• Ενσωματωμένο SOS Μπουτόν
• Ρύθμιση γεωγραφικής θέσης
• Ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας
• Παρακολούθηση ταχύτητας
• Διακοπή ηλεκτρικών από απόσταση
• Ενσωματωμένο μικρόφωνο
• Αναφορά ώρας που σταμάτησε και ξεκίνησε το αυτοκίνητο
• Αναφορά ολων των δρομολογίων & στάσεων με επιλογή ημέρας και ωρας.




Δείτε περισσότερα           http://www.autoleaders.gr


No comments:

Post a Comment