Monday 16 December 2013

Προφίλ εταιρείας


Η Trans Pack Logistics  ιδρύθηκε το 2013 στο Μαρικοστίνοβο Βουλγαρίας κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα, κοντά στον συνοριακό σταθμό Σιδηροκάστρου. Είναι μία από τις λίγες  εταιρείες που προσφέρει ολόκληρο το φάσμα των υπηρεσιών Διεθνούς και Εθνικής Διαμεταφοράς, Εκτελωνιστικών εργασιών, Κοινοτικής Διαμετακόμισης , Αποθήκευσης και Διανομής καθώς και Φορολογικής Αντιπροσώπευσης με δικά της μέσα και δομές.Η επιχείρηση διαθέτει  αποθηκευτικό χώρο 1000 τ.μ.

Transpack Logistics

Η άρτια θεωρητική κατάρτιση και η επαγγελματική εμπειρία των στελεχών της, σε συνδυασμό με την τεχνολογική υποδομή και την δυναμική οργάνωση παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ανταποκρινόμενες στις προκλήσεις του σύγχρονου επιχειρησιακού περιβάλλοντος.
Κύριοι μέτοχοι της εταιρείας είναι ο Γιώργος Καλαϊτσόγλου και η Αναστασία Καρυπίδου.
H Trans Pack διαθέτει in house logistics ώστε να διαχειρίζεται πάνω από 4000 κωδικούς διακινώντας τους σε ένα δίκτυο 500 και πλέον πελατών. Βασισμένη στην εμπειρία της, προσφέρει στους πελάτες της αποθήκευση και διανομές υψηλού επιπέδου, καθώς και εξειδικευμένες και πιο «προσωπικές» (custom made) λύσεις στο κομμάτι των Logistics.

Φιλοσοφία και μόνιμη επιδίωξη της Trans Pack είναι να εξασφαλίζει στους πελάτες της το τρίπτυχο:
  1. Ποιότητα υπηρεσιών 
  2. Ανταγωνιστικό κόστος 
  3. Άξιοπιστια.
Με πολυετή προετοιμασία των υποδομών και των τεχνολογιών που την υποστηρίζουν, με το έμπειρο και υπεύθυνο ανθρώπινο δυναμικό της, η Trans Pack είναι έτοιμη να μελετήσει τις ανάγκες σας και να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις προσαρμοσμένες στα δικά σας δεδομένα. Είναι έτοιμη να πολλαπλασιάσει τη  «Δύναμη» σας  μειώνοντας το κόστος σας.


Гια περισσότερες πληροφορίες: http://www.transpack-logistics.com/

1 comment:

  1. nice piece!https://www.afu.ac.ae/en/qualifications/

    ReplyDelete